Payment

A safe and secure process

Adorable Romania Logotype

Betala med DjuriPay

En enkel och säker process med Klarna - Smooth

Betalning med DjuriPay

Djuriverse betalsystem är kvalitetssäkrat och säkert för våra kunder och patienter.

Vi samarbetar med Klarna, en välkänd och pålitlig betaltjänst, för att erbjuda dig en trygg upplevelse när du beställer tjänster från oss. Vi följer industristandarder samt lagar och regler gällande sekretess och integritet, så att du kan känna dig säker när du genomför bokningar och betalningar.

Våra allmänna villkor gäller vid beställning av tjänster, och du kan läsa mer om detta under avsnittet "Policies och Konsumentskydd" på vår webbplats.

Bekvämt och kostnadsfritt

  • Inga extra kostnader: Det kostar ingenting att använda vår kassa.
  • Tydliga instruktioner: Följ enkla steg för att ange dina personuppgifter och betalningsinformation.

Säkerhet för dina uppgifter

  • Personuppgifter: Vi behöver ditt namn, e-postadress och personnummer för att säkerställa en trygg köpupplevelse.

Klarna Checkout

  • Bekvämt och säkert: Vi använder Klarna för checkout/betalningsprocessen. När du klickar på "Kassan" tar Klarna över och hanterar betalningen.
  • Kundrelation: Som kund har du en separat relation med Klarna för betalning. Klarna kan be om ytterligare personuppgifter beroende på ditt köp.
  • Oberoende e-post och lösenord: Observera att ditt e-post och lösenord hos Djuriverse inte behöver vara detsamma som hos Klarna. Djuriverse kan inte se din kundrelation med Klarna, och vår kommunikation är helt krypterad för att säkerställa en säker order-, leverans- och betalningsprocess.